onsdag 10 mars 2010

Pysselnytt

Hejsan!

Nu börjar man ana att våren är på väg – ljusa mornar och en sol som faktiskt värmer en i ansiktet! Och här i butiken märks också våren, med påsk närmast i antågande. Man blir så glad av alla färger.


Vi har fått tag på ett begränsat antal dies från Sizzix som Tim Holtz designat! Jag säger bara, han vet vad han gör… Dessa dies går även att köra i Cuttlebug (grodan) och Epic Six. Inga priser är klara, men med de uppgifter vi fått så ligger de mellan 100 – 200:-/st. Vill du vara säker på att få den dies du vill ha går det bra att förbeställa. Bindande beställning, så långt lagret räcker. Vågar inte säga exakt leveranstid, men kanske ett par veckor.

Nya stämpelmotiv från Art Impressions är här, både gammaldags och ”Golden Oldies”, med roliga och charmiga tanter och gubbar. Alla passar utmärkt att färglägga. Här kommer ett urval, från 59:-/st.


Nya Martha Stewart stansar… Från 240:-/st.

Dessutom kom det senaste numret av Scrapbooking m.m. (59:-) igår, rykande färsk med massor av vårinspiration!
Dessutom har vi precis fått påfyllt med Spellbinders dies, Fiskars skärmaskin och blad, dubbelhäftande tejp och Do-dots, motivark m.m. Så här går det mot ljusare tider.

På lördag åker vi på inspirationsdag till Inkido, och lördagen efter till Reprint. Det ska bli jättekul! Och så klart kommer vi hem med både nyheter och massor av tips!

Vi har fått ett återbud till VänerScrappen 10/4 om det är någon som vill komma med som inte fått plats.

Hälsningar Liza & Agnetha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar