tisdag 30 mars 2010

3-åring!

Hej!

Kan ni fatta – den 2 april har vi varit igång i 3 år! Men det är ju precis som man säger, att tiden går fort när man har roligt. Och det har vi sannerligen! Vi firar därför vårt 3-årsjubileum hela påsklovet, med start på tisdag 6/4. Då är du välkommen på mingelkväll kl.18 – 20, med tilltugg och inspiration.

* Vi erbjuder dig 25% rabatt på HELA Quickutz sortiment!


* 3D-ram, 12”x12”, nu 135:- (ord.pris 199:-)
* Ett parti fotoalbum, flera olika modeller och färger, nu 39:-st (ord.pris fr. 99:-)* Ett parti cardstock i olika färger och strukturer, nu 3:-st (ord.pris fr. 6:-)
+ ett nytt erbjudande i butiken varje dag… =)

Handlar du för minst 200:- under tisdag – fredag har du dessutom chans att vinna ett pysselpaket värt ca 250:-. Vi lottar ut ett paket varje dag!

Alla jubileumserbjudanden gäller från tisdag 6/4 kl.18 till fredag 9/4 kl.18, så långt lagret räcker. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi lägger inte undan varor på jubileumspris. Först till kvarn…

Dessutom är butiken fylld med vårens nyheter, med bl.a. papper från Maja Design, Inkido, Basic Grey, Making Memories, pappersblommor, de nya färgerna i Distressdynor, flera nya spetsar och band, makramésnören i flera färger för smycken, och mycket mer…

Vi avslutar veckan med VänerScrappen på lördag 10/4, då vi har stängt i butiken.

Hälsningar

Liza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar