torsdag 8 april 2010

Fortsatt firande

Hejsan i regnrusket!

Vi fortsätter att fira våra 3 år. Du har fortfarande chans att fynda jättefina cardstock för endast 3:-st, mönstrade papper från 4:-st, 25% rabatt på HELA Quickutz sortiment (inkl. redan nedsatta priser). Vi har dessutom kvar några album för 39:-/st (ord.ca pris 199:-).

Varje dag har vi även ett extra erbjudande i butiken. I tisdags var det 25% rabatt på alla band och spetsar, igår hade vi 25% rabatt på alla stämplar. Idag har du 25% rabatt på alla pärlor och tillbehör och i morgon får du 25% rabatt på mönstrade papper.

Som du kanske minns så lottar vi ut ett pysselpaket värt ca 250:- till alla som handlar för minst 200:- varje dag denna vecka tisdag – fredag.
Två lyckliga vinnare har vi redan dragit. Tisdagens vinnare heter Anna Jonsson och onsdagens vinnare är Malin Olsson – stort grattis! Ni är välkomna att hämta er vinst nästa vecka. Du kan fortfarande vara med om utlottningen idag och i morgon. Vem vet, det kanske blir dig vi ringer och gratulerar nästa gång…

Tyvärr har inte 3D-ramarna kommit, men vi lägger gärna en beställning för dig så får du köpa den för 135:-/st när de kommer (ord.pris 199:-). Väntas in om ca två veckor.

Och som vi tidigare har berättat har vi alltså stängt på lördag 10/4 i butiken pg.a. vår heldagsträff VänerScrappen.

Hälsningar Liza & Agnetha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar