söndag 13 mars 2011

Påskägg och en spetsblomma

Hej!

Hoppas att helgen varit bra! Tänkte bara visa er ett påskägg som vi fick göra hos Inkido. Använde mig av Tim Holtz Crackle paint och chalkade kanterna. Använde mig sedan av ett cerise band som jag knöt kring ägget. Satte på blommor i matchande färg och lade i fjädrar + några blommor inuti ägget.

Dekorerade sedan detta lilla mini-ägg på samma sätt, men stämplade även fjärilar (från Inkido) på ägget.

Lade sedan det lilla miniägget inuti det stora. Självklart kan man ju fylla det med smarrigt godis.....men tänkte att det får vänta ett tag - risken är ju annars att godiset är slut innan påsk ;-)

Fick även ett bra tips på hur man gör sin egen spetsblomma. Tag bara av stjälken (den stålpinne som oftast finns på alla blommor) och träd spetsen på den - här tog jag varannan ögla. Tvinna sedan ihop spetsen och sätt vad du vill i mitten - jag använde en av de superfina rosorna som nu även finns hos Liza. De är lite "frostade" och känns lite lyxiga!

Glöm inte att kolla in fliken PysselNytt - med jämna mellanrum - så får ni se vad Liza fått in i butiken. Fast det är klart - ni vill ju förstås se produkterna "live" - så då skall ni ju självklart titta in till Liza i veckan!

Kram och hoppas ni fick lite inspiration (påsk är ju snart här - även om den kommer sent i år)
Anki

2 kommentarer:

 1. Wow! vad fint Anki! Men en liten fråga från lilla jag ;) är det stora ägget ett pappägg som du skurit till själv eller?!
  Sådana spetsblommor fick vi som inspiration på Reprint också... <3
  Vilken fin hemsida du gjort!!
  KramiZ Ullkika

  SvaraRadera
 2. Ulrika - det stora ägget är "färdigskuret" ;-) Ser fram emot att få se vad ni skapade hos Reprint. Kram - Anki

  SvaraRadera