onsdag 18 maj 2011

PysselNytt

Hej!


Just nu skiner solen, men ett tu tre så regnar det… Typiskt vårväder, eller hur?! Här finns det lite nyheter för den som vill ha lite nytt att pyssla med.

Först vill vi dock passa på att göra reklam för våra två sista kurser för säsongen, där vi har några platser kvar:

* torsdag 19/5 kl.18:30 får du göra en layout med foto där du kan prova på att sy, antingen med maskin eller för hand.
* onsdag 25/5 kl.18:30 gör vi gratulationskort med lite olika tekniker, bl.a. maskning, emboss och färglägga stämpelmotiv.

Kursledare är Ulrika (ullkika) Karlsson. Välkommen med din anmälan!

Över till PysselNytt :-)
Nya designpapper från Melissa Frances, enkelsidiga för 10:-/st

Dessutom några dekorationer som passar till. Tags, åtta stora och åtta små, 35:-/fp, samt stickers, 55:-/ark

 Äntligen har de Spellbinder dies kommit som jag beställde i januari(!)… Från 199:-/fp. Embossmattan är också här, 100:- för 2-pack eller 60:-/st.

Nya och gamla stämplar från Reprint, alla är EZ-moterade, vilket betyder att det är bara att sätta fast dem på en akrylkloss och stämpla! Från 40:-Blommor från Reprint, blå, lila och bruna ligger i påsar om 12st för 30:-.

Övriga dekorationer, både nytt och ”gammalt”… Brads från Reprint, trollsländor och små runda, 35:-/fp, blommor från Prima, 45:-/fp
Här är nåt för dig som gillar att göra kort. Vi har fått några block med designpapper, ett i A5 från DoCrafts som innehåller 24 ark papper och två ark med tags och bårder, 75:-. Och tre olika block från My Mind´s Eye, 24 ark/block för 85:-stFör dig som har studenten eller examen att tänka på, här kommer några produkter som kan passa. Stämplar, från 59:- (fler modeller finns), gula rosor 12p 20:-
Mörkblå och gult sidenband, 3mm, 8:-/m. Passar utmärkt till studentpresenten och korten. Eller varför inte papperstrassel, 20g, 35:-
Handgjorda stickers från You Do, 30:-/fp.
En smart tidskriftsamlare i 12x12tum, perfekt för dina designpapper och cardstock, 75:-
Vi har fått tag på ett antal stansar från EK Success, den stora retroblomman 179:- och hörnrundaren i medium, 69:-


Påfyllt med cardstock, syrafri tejp, lim, distress – dynor och refill, pappersblommor m.m. Och du vet väl att vi gör studentskyltar också, 269:- inkl. ”allt”!

Snart, snart har vi Maja Designs nya serier i butiken – håll ut!


Torsdag 19/5 har vi stängt butiken på dagen, men har självklart öppet på kvällen för kursen. Vi önskar dig en trevlig kväll!

Hälsningar Liza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar