torsdag 27 januari 2011

Pysselnytt

Hej!Vintern håller fortfarande sitt tag om oss och ute är det flera minusgrader. Det är skönt att solen lyser idag och att kvällarna blir lite ljusare för varje dag som går. Än så länge passar det utmärkt att sitta inne på kvällarna och pyssla, kanske när barnen har lagt sig, en stund efter middagen eller när du hittar ett hål i ”schemat”. Glöm inte bort din "egentid", den gör dig gott.


Vi har slutspurt på rean fredag 28/1, lördag 29/1 och måndag 31/1 med HALVA REAPRISET! Alla julpapper 50% på ordinarie pris!


Formexmässan i Stockholm har varit och nyheterna kommer så småningom in i butiken. Hittills har vi fått påfyllning av cardstock, så nu finns alla färgerna hemma igen + en ny jättesnygg mörklila!

* Fler förpackningar blommor från Reprint, 30:-/fp, samt några nya stenar och pärlor i ljusa vårfärger, 25:-/fp.


* Nya nr av Simply Papercraft 113:-, Papercraft Essentials 113:-, Craft Stamper 95:- och Just Cards 165:-* Kalligrafipennset från Niji, 6p för 65:- (ord.pris 89:-). Innehåller färgerna svart, mörkröd, cerise, lila, blå och grön, och har 2,5 och 3mm spetsar. Det var inte många, så först till kvarn som de säger…


* EZ-monterade stämplar från Reprint, från 40:-


Håll utkik nästa vecka, för då kommer inbjudan till VänerScrappen!

Hälsningar Liza

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar